Saturday, April 14, 2012

jatuh chenta

kami laki bini ade masalah.
cepat bosan duduk 1 rumah yg sama.
nasib x bosan dengan pasangan.
tp weekend baru ni kami dah terjatuh chenta.cantik banget.kalo duduk sini confirm x pindah dah dalam masa 5 years

cantikkan.weekend ni kami g tgk.x beli lg pun x pe.ambik aura dulu.tp before umur 35 kitaorg aim nk rumah mcm ni.ade kawasan yg lapang.
 comel kan.cute je rasa.ai sker.rumah x besar sgt.tp lapang.
 sangat sker dgn design entrance ni.maksudnya ade naik 2 3 btg anak tangga.rasa cm permaisuri gitu kalo lalu kot tangga cam gini.tp pesal kecik benor area tangga tu.patut pintu kena lg besar.tambah lg kaca.pastu kawasan anank tangga tu kenala besar sket.cinenot je cam gitu.aiyaaa.
 sker banget dgn batu2 putih tu
 boleh golek2 cam citer hindustan
skerla ade rumput2 mcm ni.rasa tenang

kalau boleh beli terus best kan.amin.

5 comments:

Nowwa Fitri said...

aku dah kata dah....

Nowwa Fitri said...

aku dah kata dah....

Mrs.Izi said...

nowwa:semangat ko eh.komen sampai dua kali hehe.yela ko betul.sekrg pun aku dah rasa boring dok umah tu.adoiyai.penat kemas pun x abis lg.patut aku tukar keje jadi contractor umah kot.

EnaAzhar said...

eleh x lama lagik dia pi pakat beli la tu..saba jo lah den..den 1 pun lom sompek lagik nak boli...

Mrs.Izi said...

na:nk beli ke.akak nk let 1 rumah.hahaah.tiba2 promo kan