Wednesday, February 29, 2012

kata x de baju????

 tiap2 ari ni kuar aku termenung depan almari.fikir nk pakai ape.samala mcm nieta gak.hihi

lagi2 sekrg ni walk in wardrobe.so adela hubby letak satu kerusi.untuk ambik bj yg tinggi2.so kerusi tu dah jadi tempat haku termenung.sangat kronik.last2 aku dok recycle baju yg sama.yer.penyakit ape ntah.aku cuma pakai baju yg haku sker.kalo x sker,jgn harap haku nk pakai.dudukla engkau kat tpt tercorok dalam almari.

so bila nk mengemas baju last week.baru aku realise yg aku ade byk gila baju.tau x plastik sampah yg besau tu.yg kaler hitam tu.aku ade 12 beg ok.pitam.aku bukak je plastik sampah tu baju,bukak lagi baju aku.bila malas mulala aku lambak setempat.nk tgk pun dah malas.nasib bulan 3 ni nk blk kg.so boleh agih2kan kat anak2 sedara.
 lendut ye.pitam.actually dah patah sekali.
 ok.cantikkan.kukuh je.ni besi grill ye.org dtg pasang grill.aku suruh potong besi grill tu.letak dlm wardrobe ni.pueh ati.ni almari yg kat luar bilik.dalam ni khas untuk baju kurung je.senang citer baju g keje.dengan baju kelawar.
 ni hubby punyer almari.yg gantung punye semua baju keje.yg lipat punyer t-shirt.200 helai t-shirt laki haku.keje kilang baju ke hape.pitam.

ok.walk in wardrobe x cukup.pitam

set2 toto,cadar,selimut,tuala bagai tak cukup tempat.

sekrg ni berkemas baru 30 percent.bila la nk siap lg 70%..benornya haku x tau nk start dr mana.memang haku lambakkan dalam 1 bilik.so weekend je aku kemas sket2.


alhamdulillah