Friday, January 11, 2013

teratak baru

 lepas lama tertangguh.last week kitaorg berjaya jumpe jugak dgn agent rumah
ade few rumah yg kitaorg sker

tp last2 pilih yg ni
faktor keselamatan dan privacy

ade dua unit yang available tp yg lagi satu 1.8 million.same row tp corner lot banglow.sbb tanah besar.hahaha
tunggu laki haku jutawanla baru boleh beli yg tu.
 ini pun okla
depan kosong.
padang permainan tp tgh dlm contruction lg
yg sayup2 nampak bumbung tu banglot lot yg buat sendiri.sendiri beli tanah.sendiri buat.tp still dlm KTGR.
yg teratak kami beli ni uda punye project.tp beli atas org jugak ni.nk beli direct dgn developer dah sold out
okla 90% siap.x yh pening kepala.owner mark up tu normal la.

ni master room
rumah ni kat atas ade master room 1 je n big hall
bilik2 lain semua kat bawah.
privacy kan.
bgn pagi2 tgk bukit.nyamannn.
pastu berangin je.
tp dinding ni boleh pecahkan sikit ni
buat folding door ke balcony.pastu buat pagar balcony tu dgn kaca.
 lapang kan
byk sgt space depan umah.x de deretan rumah yg menyerabutkan kepala.
semua space depan ni untuk taman
 view dari master room
kat ruang kosong antara porch tu buat buat garden.letak air pancut sket.kui kui
space belah kanan rumah.boleh sambung buat garden lg.space belah kiri lagi besar.cukup untuk buat wakaf.ptg2 leh tdo.macam time kecik2 kan.rileks je tdo bawah pokok tp umah.so nk buat concept gitu.

 mak kata ok.abah pun sker.mickey lg2 la sker.boleh lari2 nt.
bos besar tgh menelek2
dapur besaq.
tanah kat belakang pun besar.
muat untuk 1 swimming pool.yeayyy.tercapai cita2.
berbaloi2 la let go ape2 yg ade kat kl ni.
haku x kaya.so nk beli ni let go mana2 yg rasa boleh let go kat kl ni
tanah dah x de 1 lot.condo pun dah hilang 1
x pela.
nt leh jemur kain kat tp umah.
cepat je kering
suri rumah khennnn
ni kat tangga.
ni la teratak baru kami nt.



5 comments:

ekinashikin said...

wahh besar dan luas gitu..boleh mickey berlari2 dgn riang..hihihi

Mrs.Izi said...

kin:ko mesti gak mai nt.aku bwk ko g makan ict.ikan celup tepung.hehehe.walking distance je.

ekinashikin said...

wahhh..bestnya..
boleh la ku bg reason kat laki aku nti..ekekekeke...

Nowwa Fitri said...

cepatlah pindah....

Mrs.Izi said...

nowwa:laki aku under treatment n fisio lg.tunggu jap lg.sbb fisio 3 kali seminggu.senak perut lak nk byr flite 3 kali seminggu kang.hahaha